Post by jistmenlankfenews on Feb 7, 2022 0:57:53 GMT 14
------------------------------------------
▶▶▶▶ Earn to Die 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Earn to Die 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheatové kódy závady primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Earn to Die 2 2022 version ▞▞▞
Cez to všetko je to skvelá hra, ale chcem povedať, že reklamy vás otravujú, ale aspoň vás nezasýpajú doplnkami, zmrzlinové auto je skvelé vozidlo, ale niektoré miesta na prvej čerpacej stanici sú dosť tesné.
Dobrý žrút času počas prestávky v práci. Dostatočne zábavné, jednoduché a nevyžaduje si žiadnu správu. Budete však bombardovaní reklamami. Čo môže byť veľmi rušivé. Celkovo vzaté, hra samotná je zábavná malá telefónna hra na trávenie času.
Hrôza
Už skôr som dal päťhviezdičkovú recenziu... ALE, žiaľ, všetok môj postup v hre sa stratil. Bol som na úrovni 10... mal som odomknutý posledný žltý kamión, ale teraz musím začať od začiatku, napriek tomu, že som hru prepojil s mojím e-mailovým ID. Venoval som hre toľko času. BOL BY SOM VĎAČNÝ, AK BY MI VÝVOJÁRI HRY PEKLA ZÍSKALI MÉ STRATENÉ ÚDAJE Z HRY.
Dobre, že tu nie sú žiadne reklamy Zábavná hra
Ani sa neobťažujte inštaláciou tejto aplikácie, zbytočná hra a reklamy po každej úrovni sú jednoducho príliš veľa. A tieto pridania nemôžete zavrieť, stále vás to sleduje a automaticky otvorí aplikáciu v obchode Play na stiahnutie. Ako otravné.
SUBOR BALIKA NEPLATNÝ
Zaujímalo by ma, či to bola niekedy zábava? Jediné, čo musíte urobiť, je vyčerpať benzín a sledovať reklamy. Doslova neexistuje spôsob, ako poraziť úplne prvú skladbu bez sledovania množstva reklám.
Dobrá hra pre jednoduchých hráčov
Héroe Defensa Rey Estrategia qrc
Táto hra je veľmi podobná Hill Climb Racing
Silná základná hra prepadne s IAP. Celá základná hra EtD1 s tým, čo skončí ako opakujúci sa cyklus upgradov vášho vozidla, ktoré bude násilne odstránené z vášho vlastníctva po prejdení každej tretej fázy. Zálohovanie a obnovenie tretej strany nefunguje. Dokonca aj IAP, ktoré táto hra ponúka, sú nezmyselnejšie ako zvyčajne, pretože ich skutočná hodnota je priamo spojená s vaším pseudo-postupom jednotlivými fázami. Počiatočná zábava rýchlo prechádza do monotónnosti.
Earn to Die 2 Đua xe cgm
Dobrá hra, ale mimoriadne nepríjemná, že nepodporujú ovládanie pomocou klávesnice pre tých, ktorí používajú Google Play na našich počítačoch. Ohodnotil by som to lepšie, ale absencia ovládacích prvkov pomocou klávesnice výrazne znižuje dojem používateľa.
Nanič
Neste dobre ste kokoti
Naozaj solídna hra, naozaj solídna hra, ale je tam pár chýb, ale okrem toho je to dobrá hra a páči sa mi. Je tiež príjemné vedieť, že vývojári hru stále aktualizujú. Pokračuj v dobrej práci.
Túto hru som nehral, odkedy som bol na strednej škole, taká dobrá hra ako tá prvá, ktorú by som mohol hrať znova a znova
Veľmi opakujúce sa k mnohým reklamám a plné iba nákupu. Odinštalovanie.
Zaujímavá deštrukcia áut.
Earn to Die 2 Balapan fvvo
Táto hra je zábavná a nie je v nej veľa reklám, btw som nová.
Je to veľmi pekná hra baví ma ❤❤
REMADE, aby bol príliš drsný a tým úplne narušil akúkoľvek zábavu, ktorú si môžete užiť.
Nie, hral som asi 30 minút a proste nie. Reklamy každé 3 pokusy spolu s „Pozeraním reklám za peniaze navyše“ dokazujú dve veci. 1) Snažia sa byť LEN otravní (nie zábavní, otravní) natoľko, aby vás presvedčili míňať skutočné peniaze. 2) Keby nemali 30-sekundové nepreskočiteľné reklamy predlžujúce čas prehrávania, táto „hra“ (Pozri tiež: Hustle) by bola štyrikrát kratšia. Odpadky.
Mudrost Mmmmmmmmmmmmmmm
Skvelá hra na strávenie času 5 hviezdičiek je perfektným hodnotením tejto hry
Kokotina je to nestahujte to
Earn to Die 2 Rennsport orxz
Táto hra je veľmi dobrá a za výhru neplatíte ani polovicu
Zaujímavá hra, páči sa mi, ale príliš veľa reklám je naozaj to najdráždivejšie. Približne po každej príležitosti sa objavia 30-sekundové reklamy, ktoré nemožno preskočiť ani nič. To je tá najhoršia časť.
Naozaj som si to užil, áno, je to jednoduché, ale ako bezduchá toaletná hra je dosť zábavná na to, aby ste pokračovali až do konca. Nemusíte míňať žiadne peniaze a reklamy sú v poriadku.
Je to veľmi dobrá hra ale keď si to idem hecnúť tak sa to nedá zapnúť
Dobrá hra len málo aut!😁😁😁😁
Túto hru som si obľúbil nie veľa reklám, ale v poslednej dobe vás veľa reklám zavedie do obchodu Play namiesto toho, aby ste dávali odmeny, na ktoré sa nikdy nepoužije, ale kvôli tomu ju bohužiaľ odstránim, bola to naozaj dobrá hra
máte nový telefón, ale pokrok sa neukladá pomocou cloudu Google. Inými slovami, začínam od 0 na novom telefóne. Neviem si predstaviť, aký dôvod je za tým, že sa musím uchýliť k veciam, ako je titánová záloha, aby som získal uložené hry na inom telefóne. Namiesto toho jednoducho odstránim aplikáciu.
Užívam si Trials-esk zážitok z výstupu do kopca. Striekanie zombíkov pomocou píly, zbraní a veľkých pneumatík je uspokojivé. Som v 2/3 cesty cez hasičské auto a čakám, čo ponúknu ďalšie režimy. Naozaj dúfam v režim výdrže s náhodnými predmetmi na obnovenie pancierovania vozidla. Zatiaľ je všetko dobré.
Chromý! na prvej úrovni to vyzerá zábavne. Potom si uvedomíte, že je to len nudná schéma, ktorá vás prinúti pozerať reklamy. Veľa a veľa reklám!
prečo? Všetky vylepšenia sú potrebné na dokončenie úrovne a NAJHORŠIE na tom je, že nemôžete použiť to isté auto v ďalšej úrovni, na ktorej vylepšovaní strávite hodiny. Zakaždým, keď dostanete reklamu na ceste späť do garáže. Už sa nedá hrať
Earn to Die 2 Carreras ptl
Hra sa mi nepáčila. Vzdialenosť medzi kontrolnými bodmi je príliš dlhá, systém upgradov je pomalý a samozrejme otravné vyskakovacie reklamy, ktoré prerušujú hru.