(Android) Cooking Diary® Restaurant Game cheat kódy pro zvýšení drahokamů
Feb 7, 2022 0:23:51 GMT 14
Post by jistmenlankfenews on Feb 7, 2022 0:23:51 GMT 14
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Diary® Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Diary® Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kódy pro zvýšení drahokamů ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Diary® Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Tato hra je zábavná, nenechte se mýlit. Ale jsem unavený a unavený z toho, že musím kupovat všechny tyhle věci navíc, jen abych porazil úroveň. Cena všeho zahrnuje rubíny, ale pokud nemůžete porazit úroveň, bude to drahé. Je to velmi nepříjemné.
Pozor nekupujte si tu nic krade to prachy a nic nepricte. Musel jsem odstranit platební metody v celém Google
Cooking Diary® Restaurant Game Simulacijske igre xnab
Hollywood Story®: Fashion Star Macera Oyunları kbbs
Typický. Ze začátku zábava. Brzy pak nemůžete postupovat bez nákupu. Z přečtení jiných recenzí se zdá, že využívá impuls lidí ke koupi. Buď opatrný.
Hraju dva roky. Hrát se dá i bez tahání peněz z lidí. Jasně, můžete vylepšovat i extra, ale jde to i bez. Pokud jste soutěžili je fajn hrát v týmu. Nás je pouze česky mluvící a rádi tě vezmeme. Musíš uhrát pár kol než ti to nabídne možnost týmu. Když napíšeš Česko tak budeš v naší partě.
Je to dobrá hra stahovat.
Hra je výborná, hledal jsem hru, kde nemusím platit za to, abych si mohl vylepšit restauraci, krystaly se celkem rychle získávají, ale jsem na zacatku hry, teprve jsem dokoncil burger restauraci tak doufám, že mě hra nezklame dále
Závislý na této hře! Jak jdete na restaurace a úrovně jsou těžší, takže je těžké nechci kupovat drahokamy k pokroku. I já jsem teď dostal svou sestru do závislosti.
Cooking Diary® Restaurant Game Simulátory klw
Zaplatil jsem za části hry a prostě zmizely. Kontaktoval jsem společnost a stále žádné slovo, peníze zpět.
Opravdu se mi chce tato hra líbit, ale dostal jsem se do bodu, kdy doslova nemohu pokračovat a to je způsobeno tím, že nemohu upgradovat nic, na co potřebujete drahokamy, a získat takové množství drahokamů, které potřebujete, abyste mohli pohodlně hrát utrácet skutečné peníze. Nemyslím si, že modernizace kuchyně by měla stát mince A drahokamy. Přečtením dalších recenzí... vezměte drahokamy pro upgrade pryč a umožní to, aby si tuto hru užilo mnohem více lidí. Upravit. Odpověď mi zpět, nic užitečného.
Cooking Diary® Restaurant Game Simulátory klw
Skvělá hra, pěkné prostředí, dobrá hratelnost, hezký příběh.
Nejlepší hra na telefon všech dob. Jakýkoli problém, který jsem kdy měl, jsem obrátil na vývojáře a oni je vyřešili. Hra se neustále zlepšuje! Skvělý tým ❤
Rozhodl jsem se upgradovat svou recenzi, protože mám pocit, že vývojáři hry vyslyšeli obavy a hodně se zlepšili. Jsem rád, protože jsem to považoval za hodnotnou hru, která je opět zábavná a férová. Mým hlavním problémem jsou nyní stále více závadové a havarující reklamy. Opakované sledování reklam nebo ztráta odměn může být velmi frustrující, protože reklamy neustále padají nebo tlačítka odměn nefungují. Ověřil jsem, že problém není můj telefon, ale přesto bych tuto hru doporučil!
Skvělé 👍 jediná věc, kterou na této hře miluji, je, že jakmile na položku kliknete, zobrazí se zelený šek. Dívka automaticky přejde k této položce, jakmile bude hotová. Aniž byste si dělali starosti s doplňováním. Doporučuji upgradovat spotřebiče, aby se rychle doplňovaly. Méně naštvaní zákazníci tímto způsobem.
Je to pěkná hra, není bohatá na doplňky, jedinou nevýhodou je důvod, proč jsem ji nainstaloval. Viděl jsem addy hrát jinou hru a doufal jsem, že to bude to, co jsem viděl v přidání, ale je to úplně jiné
Líbí se mi, že tam nejsou skoro žádné reklamy. Hra má navíc opravdu pěkný příběh. Úplně to miluji!
Je to dobrá hra, kterou bych ohodnotil 5 hvězdičkami, ale drahokamy je příliš těžké získat a bez utrácení peněz je těžší.
Hra se mi líbí, ale je poměrně drahá. Chcete-li projít úrovněmi, musíte si koupit rubíny. Neexistuje způsob, jak vydělat dost na postup.
Hra byla dobrá, dokud nedosáhnete určitého bodu, pak musíte v podstatě zaplatit za diamanty, abyste si vylepšili kuchyni, abyste mohli pokračovat. Také jste hráli jednu z vedlejších her, abyste získali diamanty, abyste zjistili, že i po překonání požadovaných úrovní musíte diamanty, které jste získali, koupit, což je rip off. Pokud jste utratili všechny své peníze za hru, myslím, že by to bylo příjemné
Tato hra je fantastická, protože je náročná, ale ne příliš těžká. Jiné hry jsou zábavné, dokud se nedostanete do určitého bodu, pak je nemožné porazit úrovně bez utrácení peněz. Tato hra taková není. Děkuji za vytvoření hry, která mě neustále zajímá.
Moc hezka hra, ale obcas financne a casove narocna.
Super hra, problém je ovšem v diamantech. Velmi těžké je získat a bez nich se v podstatě nedá dostat dál, což pro mě rapidně snižuje hodnocení. 2 hvězdy a i tak mám pocit že je to moc.
Zábava pro nadcházející roky! Tuto hru hraji od října 2019! Během hry jsem viděl změny, protože mnoho recenzí říkalo, že k upgradu musíte použít hodně rubínů. ALE! Můžete se snadno nabažit, když zůstanete pozadu ve své současné restauraci a budete hrát vedlejší hry, které vám nabízejí, jako je food truck nebo Creightons challenge! Tuto hru je skvělé hrát a říkám o ní všem svým přátelům! Hraje se i v budoucnu
Miluji tuto hru, je stále nemožné postoupit výše, pokud si nekoupíte rubíny.
Dal jsem 2 hvězdičky, protože hra je opravdu dobrá. Chamtivost není. Myslíte si, že teď, když vkládáte reklamy přímo do úrovní, zatímco hrajeme, můžete přestat být tak skoupý na rubíny? Také od aktualizace musím neustále vynucovat zastavení hry, abych se mohl připojit k chatu.
Je to super hra moc mě baví
Pěkná super hra zaujala mě i reklamou a většinou to u mě nebývá že mě hra zaujme i reklamou jenom když je hodně dobrá a když mě zaujala takže doporučuji super hra
Miluji tuto hru a díky hraní jsem potkal tolik úžasných lidí. Jediným důvodem pro 4 hvězdičky místo 5 je, že množství volných rubínů se dost zmenšilo a upgrade se kvůli tomu stal obtížným. Pokud si nekoupíte rubíny, je potřeba hodně ušetřit. Uznávám, že tato hra má nabídky za slušné ceny, ty jsou skvělé, když jste ochotni utratit peníze.
Tato hra je zábavná a velmi návyková! Jediným problémem je, že je velmi obtížné získat dostatek rubínů, abyste mohli pokračovat ve hře. Je snadné kvůli tomu uvíznout v jedné restauraci na delší dobu. Kdyby jen zjednodušili získávání rubínů, byla by to úžasná hra!
Je to zábavná hra, pokud jste ochotni předělat slušné množství peněz. Pokud ne, rychle se zastavíte.
Zapomněl jsem, proč jsem přestal hrát tuto hru v roce 2019, a po instalaci před dvěma dny si pamatuji proč. Jakmile se dostanete na určitou úroveň, je téměř nemožné postoupit v této hře. Můžete hrát akce a plnit výzvy, ale bez rubínů se dlouho nikam nedostanete. Rozhodně se jedná o placenou hru, která se maskuje jako nepovinná platba, ale popravdě, nakonec si budete muset koupit rubíny. Koupil jsem je v roce 2019, ale odmítám to teď, když vidím všechny ty peníze.
Absolutně miluji tuto hru, hraji ji každý den, ale potřeba drahokamů je šílená, když se zdá, že nikdy žádné nezíská Potřebuji 10 na upgrade, ale žádné nemám kvůli jiným upgradům, nejen to, ale po určité úrovni už nemůžete sledovat reklamy, abyste zkrátili dobu, kdy musíte čekat celých 8 hodin, což je hrozný design, nutí mě odložit hru na několik dní
Zatím dobré...vše běží rychle a rychle...vynikající způsob, jak zapomenout, kde jste...velmi podmanivé!!
Nejde spustit
Miloval jsem tuto hru, ale právě jsem ji odinstaloval. Utratil jsem za to spoustu peněz. Utrácel jsem peníze, takže jsem dva týdny neutratil ani desetník, abych zjistil, jestli můžu ve hře postoupit. V podstatě jsem nemohl. Je to opravdu zábavné a návykové, ale ani se tím neobtěžujte, pokud nejste ochotni každých pár dní utratit pořádnou sumu peněz...
Tuto hru jsem hrál dlouho a nyní se mi zdá nemožné projít určitými úrovněmi, takže už neplatím tolik a hraji jiné hry na vaření
po téměř 2 týdnech testování to snížím na 2 hvězdičky. denní questy jsou v pořádku (mají odměny pro domácí mazlíčky), ale díky nim budete postupovat nedávno otevřenou restaurací příliš rychle - takže zaplatíte nebo prohrajete hodně. není fanoušek. Před tímto "upgradem" hry jsem dělal mnoho měsíců dobrý pokrok. vždy klíč food truck. vždy cesta slávy. někdy cechovní dar. není ochoten platit více a nyní není ochoten platit žádné. jsou i jiné hry, které tlačí na menší placení, takže se tam budou hrát.
Tak já jako nevím teď byla nová aktualizace a jako super že dostanete nějaké odměněni ale co z toho když se hra začala úplně sekat a když jsem si dal 20 diamantů abych mohla udělat level tak se spustí a odbíjí vám čas ale nemáte žádné zákazníky tak co to jako mám být ?? Tuhle hru mám ráda ale fakt mě umí nasrat když sbírám diamanty jako blbec a přídu o ně úplně zbytečně!!!!
Miluji hru! Myslím, že je skvělá jediná věc, že byste měli zvážit něco jiného, pokud jde o rubíny, jako je zvýšení množství a snazší získání a přátelé by měli mít možnost posílat rubíny jako více než 1, aby pomohli spoluhráčům v případě potřeby. To by bylo skvělé! Jo a pokud jde o sbírání dárků od členů, mělo by to být 1 tlačítko pro sbírání všech dárků najednou místo 1 po 1, je to časově náročné. Jen pár nápadů kromě té skvělé hry!!
Skvělá hra. Musel jsem se vrátit a dát jednu hvězdičku dolů. Se všemi aktualizacemi se potřeba skutečně kupovat rubíny, abyste se mohli posunout vpřed, zdá se méně jako možnost a spíše jako něco, do čeho jste nuceni. S těmi nutnými platbami a reklamami to začíná být směšné. Není to absolutně vyvážené, takže každá restaurace může být poražena bez nákupů v aplikaci. Dospělo to do bodu, kdy se z vás stává jedna z těch špatných aplikací se zábavnou hrou, ale ruka se mi plíží do peněženky.
Je to zábavná hra
K dobré poznámce, hra je zábavná, grafika je skvělá a s hrou jsem neměl žádné problémy. Na druhou stranu neexistuje způsob, jak provést všechna vylepšení, aniž byste do hry vložili peníze. Na boostery jsou velmi skoupé.
Toto je jedna z nejlepších her, které jsem si stáhl. A někteří lidé na recenzích by mohli říct, že je to opravdu těžké a nemůžete dokončit úroveň s vylepšením, ale má to být stále těžší, jak jdete, a to není pravda, vše, co musíte udělat, je zkoušet nebo používat své přátele ve svém skupinová pomoc. Jsem do této hry zamilovaný a stále ji hraji. Existuje také mnoho způsobů, jak vydělat drahokamy a hotovost bez použití skutečných peněz
Velmi zábavné, skvělý způsob, jak trávit čas. Ale možná by mohlo být jednodušší získat drahokamy
Tuhle hru naprosto miluji. Je to těžký příběh založený na mnoha výzvách. Dal bych této hře vyšší hodnocení, kdyby to nebylo tak zřejmé, že jde o peníze. Nejsem v této hře příliš daleko, ale už mi to připadá jako odměna za výhru.
Pěkná hra
Hra je suprová, ale byly aktualizace a najednou oblečení stojí např. 100 diamantů? Jako pardon, ale kde na to mám vzít?